Tuesday, March 26, 2013

Cum sa iti ingrijesti extensiile de par pe timp de iarna?

2
Doar pentru faptul ca este inca iarna, nu trebuie sa uitam ca si parul nostru are nevoie de o ingrijire speciala in aceasta perioada. Un par sanatos are nevoie de atentie in permanenta!

Este foarte important sa ne mentinem parul hidratat si sanatos. Uscatoarele de par pot usca firul de par in profunzime iar firul de par ramane fragil si uscat.

Va recomand mai ales in aceasta perioada rece sa folositi sampoane hidratante si balsamuri, in special pentru extensiile din par natural care necesita o atentie deosebita pentru a arata in permanenta foarte bine. Extensiile de par pot fi intretinute foarte usor si de acasa, va sugerez sa folositi mai ales pentru varfuri lapte de nuca de cocos sau ulei de argan pentru a revitaliza varfurile uscate.

Daca aveti parul umed sau extensiile de par umede, va recomand sa nu iesiti afara in frig mai ales daca temperatura este foarte scazuta deoarece firele de par pot ingheta si se pot rupe!

O dieta sanatoasa se reflecta intr-un par sanatos si stralucitor. Dieta zilnica ar trebui sa fie una sanatoasa, de asemenea conteaza sa consumati cat mai multe lichide pentru a avea un par sanatos, pielea de asemenea va va multumi pentru atentia acordata organismului dumneavoastra chiar daca purtati si extensii de par.

De asemenea exista tratamente speciale pentru extensiile din par natural care ajuta la revitalizarea lor, este foarte important ca atunci cand achizitionati extensii din par natural, indiferent daca sunt de tip clip on , microring sau pe baza de cheratina sa va achizitionati si produse pentru intretinerea lor.

No comments:

Post a Comment