Monday, March 25, 2013

Surpinde-ti iubitul cu extensii din par natural

Noi femeile am stiut intotdeauna ca “varietatea este condimentul vietii” si nu exista nici o modalitate mai buna de a condimenta un weekend romantic decat prin a surprinde partenerul cu un nou look.
1
Prea multe relatii intra in rutina zilnica, iar noi iti propunem un aspect revigorant nou. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru este sa iti surprinzi partenerul tau cu o escapada romantica pe care ai planificat-o bine.

Aceasta nu trebuie sa fie extravaganta sau costisitoare pentru a asigura o seara aventurosa si seducatoare. Poate ca ar putea fi la fel de simplu ca amenajarea unei cine linistite în coltul unui salon intim, sau purtand o rochie de vis care ii spune partenerului tau ca ai facut un efort special pentru a arata ca o diva.

Intre localizare, imbracaminte, parfumuri, make-up, si muzica, aveti posibilitatea sa creati o ocazie de neuitat, care va aduce relatia pe noi culmi. Daca intr-adevar doresti ca el sa innebuneasca dupa tine, viziteaza-ti stilistul pentru un nou look cu mai mult volum si o stralucire de invidiat sau aplica-ti chiar tu din confortul casei tale, usor si simplu.

Extensiile din par natural nu costa o avere, dureaza si un an daca aveti grija de ele. Extensiile de tip Clip On sunt cele mai ieftine de intretinut si au avantajul ca vi le puteti aplica singure acasa, iar daca optati sa vi le aplice un hair stilist atunci costurile sunt putin mai ridicate.

Incearca extensiile din par natural tip clip on si vei vedea rezultatele, il vei coplesi, il vei zapaci de tot cu noul tau look!

No comments:

Post a Comment