Monday, April 22, 2013

Coafuri pentru mirese cu extensii de par?

11Fiecare femeie doreste ca la nunta ei sa fie cat mai frumoasa, multe dintre femei cu multe luni inainte incep pregatirile pentru nunta. Ziua nuntii este un moment unic in viata pentru noi femeile si dorim ca acel moment sa fie cel mai frumos.

Alegerea coafurii perfecte pentru nunta inseamna de multe ori bataie de cap, mai ales pentru femeile care nu au un par bogat sau destul de lung pentru a putea avea o coafura unica. Desigur coafura trebuie sa se potriveasca si cu rochia de mireasa, acest lucru poate fi uneori dificil mai ales daca mireasa are parul scurt.

Intr-un moment ca acesta, extensiile de par pot fi salvarea, ele pot ajuta foarte mult la imbunatatirea coafurii dorite, deoarece datorita extensiilor parul capata mai mult volum si lungime, iar acest lucru usureaza munca stilistilor cand e vorba de asortarea coafurii cu rochia aleasa pentru ziua nuntii.

Exista mai multe tipuri de extensii cu diferite sisteme de prindere. Daca optati sa va aplicati extensii pentru ziua nuntii atunci ar trebui sa va informati cu ceva timp inainte care tip de extensii vi se potriveste. Cele cu clip on se aplica cel mai usor, pentru cele cu microring sau cu cheratina va trebui sa discutati cu stilistul care va alege coafura care vi se potriveste.

Va recomand daca doriti extensii doar pentru ziua nuntii sa va achizitionati cele de tip clip on, deoarece sunt foarte usor de aplicat, le puteti aplica si dupa nunta daca doriti sa aveti mai mult volum si lungime.

No comments:

Post a Comment