Wednesday, April 17, 2013

Exista riscuri atunci cand purtam extensii clip on?

Extensiile de tip clip on sunt cele sigure extensii care dau parului volum si lungime fara a distruge parul propriu, sunt foarte usor de aplicat. Indiferent daca va achizitionati extensii clip on din par natural sau sintetice va trebui insa sa aveti grija atunci cand purtati extensii clip on si doriti sa atasati accesorii pe extensii, acestea se pot deplasa de pe suvitele proprii sau chiar pot rupe firele de par daca accesoriile pe care le aplicati au o greutate mare.
7
Daca parul propriu este foarte rar, atunci va recomand sa achizitionati extensii care contin un gramaj de par mai mic. Cu cat sunt mai lungi extensiile de par, cu atat sunt mai grele.

Intotdeauna cand doriti sa indepartati extensiile sa va asigurati ca toate clemele sunt deschise, fiecare mesa se indeparteaza individual incepand din partea de sus. Sa nu uitam ca sanatatea este mai presus de frumusete, iar daca parul dumneavoastra nu este sanatos sau este foarte rar, atunci va recomand sa il ingrijiti mai intai prin hidratare, exista multe tratamente foarte bune pentru par la momentul actual.

Extensiile au nevoie de un par relativ sanatos, iar lungimea propriului par pentru a va putea aplica extensii ar trebui sa fie mai mare de 10 cm, bineinteles daca aveti lungimea de 10 cm atunci nu va puteti aplica extensii de 70 cm, pentru ca ar arata foarte urat, s-ar observa de la mare distanta ca purtati extensii. Extensiile sunt concepute penrru a fi discrete, nu pentru a le scoate in evidenta, ne dorim sa aratam cat mai natural.

No comments:

Post a Comment