Thursday, May 23, 2013

Ar trebui sa purtam extensii de par?

V-ati saturat de parul rar, fara volum? Daca doriti o schimbare de look instantanee atunci extensiile de par sunt solutia.
23
Extensiile de par va adauga volum, lungime, textura in cateva momente. Ele pot fi atasate de parul propriu prin cateva metode bine cunoscute in Romania.

Cateva dintre metode ar fi: cu clipsuri, aplicare la cald, la rece, aplicare prin coasere, prin atasarea unor inele special concepute pentru a nu aluneca de pe suvitele proprii. Toate aceste metode va sunt puse la dispozitie in majoritatea saloanelor de infrumusetare din tara noastra.

In functie de metoda care o alegeti impreuna cu stilistul care vi le va aplica, veti alege lungimea si calitatea din care sa fie extensiile. Multi stilisti recomanda extensiile din par natural in urma cursurilor de specializare pe care le-au facut. Mai jos va voi da 5 motive pentru care femeile poarta extensii de par. Daca va incadrati intr-unul dintre cazuri atunci e momentul sa va ganditi la o schimbare de look cu ajutorul extensiilor.

Lungime instanta si volum. Femeile si-au dorit intotdeauna un par bogat si lung chiar daca multe dintre noi nu am reusit sa ne crestem parul la lungimea dorita, sau poate nu am avut destul de mult timp sa ii acordam parului nostru atentia de care are nevoie. Ati fost la un salon, iar hairstilistul care v-a tuns a gresit? Sau poate coafura pe care v-a facut-o nu va incanta? In acest caz extensiile pot acoperi defectele pe care le aveti in urma unei tunsori care nu va satisfice.

Considerati ca parul nu straluceste atat cat va doriti? Nu toata lumea are un par sanatos cum ar trebui sa avem. Extensiile de par aduc un plus de stralucire in podoaba noastra capilara. Ne dorim o coafura pentru o ocazie speciala? Si in acest caz extensiile sunt solutia cea mai buna. Extensiile pot oferi o schimbare totala de look, multe femei doresc sa experimenteze extensiile doar pentru distractie.

No comments:

Post a Comment