Thursday, June 13, 2013

Extensiile de par - oare sunt pentru toti?

968940_419241871523064_1201475248_n
Mai nou toata lumea isi doreste par lung si des, voluminous, extensiile de par sunt solutia. Ele devin din ce in ce mai populare, si multi ne surprind prin modificriile obtinute prin folosirea acestor extensii. Insa chiar daca is populare nu is pentru toti.

Extensiile trebuiesc aplicate cu multa grija,dar nu uitati sa consultati prima data un hairstylist, deoarece acesta stie mai bine care sunt particularitatiile fiecarui tip de par. In plus extensiile nu se aplica atat de usor pe cum am crede, si nici nu sunt usor de intretinut. Insa daca ele sunt puse de un specialist atunci rezultatele vor fii surprinzatoare.

Extensiile reale se aplica la radacina firului de par, cat mai aproape de scalp. Sunt lipite cu un adeziv transparent special care nu are efecte toxice, si este destul de puternic sa tina extensiile la locul lor. Extensiile sunt prinse pe firele de par natural, insa pot aparea complicatii daca extensiile sunt puse far consultarea un hairstylist.

Tuesday, June 11, 2013

Extensii cu Cheratina pentru suvite colorate si un volum dublu

23-Fotos-De-Caramelo-De-Color-De-Pelo-19-300x282
Vrei sa ai suvite in mai multe nuante dar si volum mai mare ? Te gandesti ca nu ai vrea sa iti vopsesti parul ca sa nu il distrugi? Solutia este una simpla. Achizitioneaza extensii cu cheratina din par natural!

Primul pas:

Decide nuanta de extensii cu cheratina ti se potrivesc. Poti apela la echipa noastra de profesionisti care te pot indruma sa iti alegi nuanta de extensii care ti se potriveste sau poti apela chiar la hairstylist-ul tau

Citeste aici mai multe despre extensii cu cheratina, iar aici despre extensii cu microring. Alege nuanta si lungimea care ti se potriveste.

Extensii din Par Natural cu Cheratina

Extensii din Par Natural cu Cheratina confera parului volum, lungime, suplete si textura, fiind permanente, cu lipire la cald si montate de catre o persoana cu experienta in domeniu. In numai cateva ore puteti trece de la par scurt la par lung si bogat fara sa-l lasati trei ani sa creasca cu ajutorul extensiilor din par natural!
extensii-cu-cheratina
Extensiile cu cheratina au fost create astfel incat sa va asigure un par lung si stralucitor pentru mult timp fara sa afecteze firele de par de care sunt atasate. Fasiile de la baza extensiilor sunt facute din cheratina pura, de calitate, ceea ce inseamna ca ele vor hrani in profunzime firele de par de care suntprinse. Daca pana acum credeati ca aceste extensii cu cheratina ar putea duce la degradarea parului, este timpul sa va schimbati aceasta idee preconceputa.

Extensii cu Microring din par Natural

Buenobia va propune extensii cu microring din par natural, sunt semi-permanente, sistemul de prindere se realizeaza cu ajutorul unor inele care se strang cu un cleste special.
extensii-cu-microring
Se monteaza de catre o persoana experimentata. Raman fixate in par timp de 3-4 luni. Inelele sunt foarte rezistente si nu aluneca din par dupa ce sunt atasate. Calitatea superioara a firului de par garanteaza o folosire de lunga durata fata de alte marci de extensii de par natural.

De asemenea, va punem la dispozitie accesoriile necesare pt aplicarea acestor extensii cu microring din par natural. Parul din care sunt confectionate extensiile cu microring este de provenienta indiana si, datorita acestui fapt, suntem mandri sa va oferim extensii de par natural de cea mai buna calitate la cel mai avantajos pret!

Diferenta dintre extensii cu microring si extensii de tip clip on consta in faptul ca se aplica cu ajutorul unor ustensile speciale la saloanele de infrumusetare. Va recomandam pentru aplicarea extensiilor de tip Microring sa apelati la un Hair-stylist experimentat pentru a vi se aplica extensii cu microring.

Calitatea extensiilor este de cea mai inalta calitate. Un set de extensii de tip Microring contine 50 de suvite

Avantaje:

  • usor de intretinut
  • se pot coafa si vopsi
  • raman fixate in par timp de 2-3 luni

Extensii Clip On din Par Natural

Colectia BuenoBia Gold – 2013 va aduce in prim plan extensii Clip On din par natural de cea mai buna calitate si, ca noutate pe piata romaneasca, clipsurile ultra small, foarte discrete, pentru un plus de confort si siguranta. In prezent, majoritatea extensiilor Clip On pe piata romaneasca sunt confectionate prin taierea unei singure mese in mai multe seturi, lucru ce face ca parul sa fie foarte putin pe mesa si foarte fragil, firele de par se desprind foarte usor de cusatura.
extensii-naturale
Va oferim extensii Clip On din par natural fabricate manual set cu set. Astfel, mai mult par este adaugat pe fiecare set pentru o rezistenta mult mai mare a cusaturii la fortare si pentru un aspect mult mai plin. Nu este necesara intretinerea la coafor sau alte ingrijiri speciale.

Acet tip de extensii clip on sunt detasabile, se monteaza in doar cateva minute.Va recomandam sa le indepartati pe timpul noptii. Parul din care sunt confectionate aceste extensii Clip On este de provenienta indiana si, datorita acestui fapt, suntem mandri sa va oferim extensii din par natural 100% de cea mai buna calitate la cel mai avantajos pret!