Tuesday, May 13, 2014

Tunsori filate

Nu conteaza daca ai un par lung sau putin mai scurt, daca este drept sau ondulat, daca te bucuri de un fir gros al parului sau mai subtire, vei gasi mereu tunsori filate care sa fie la moda.

In plus, te ajuta foarte mult in ceea ce priveste obtinerea de volum pentru parul tau. Iar pentru persoanele cu probleme ale scalpului, aceasta coafura poate fi ideala. Prin filarea suvitelor se reduce considerabil greutatea lor.

Te-ai hotarat brusc ca vrei o schimbare iar o noua coafura pare ideea cea mai buna. Indiferent ca vrei o schimbare majora sau pur si simplu o aparitie de efect, tunsorile filate sunt, fara doar si poate, alegerea perfecta. Incadreaza perfect trasaturile, indiferent daca ai o forma a fetei patrata, rotunda sau ovala.
Breton par natural
Tunsorile in scari sunt usor de intretinut iar volumul se obtine mult mai rapid. Sunt foarte multe variante de astfel de tunsori, inclusiv cele cu breton, care contureaza perfect trasaturile fetei si evideantiaza foarte natural linia ochilor.

Nu doar un breton drept arata minunat. Il poti curba putin intr-o parte sau il poti usca cu peria pentru volum.

43rd Academy Of Country Music Awards - Arrivals

Vedetele au descoperit deja secretul acestor coafuri in scari. Eva Longoria, Kim Kardashian, Jessica Alba si Nicole Scherzinger sunt doar cateva vedete care se bucura de aceste tunsori in trepte.
coafuri filate 
Utilizarea sampoanelor si a produselor de styling special create pentru efectul de volum este necesara pentru desavarsirea coafurii.
Pentru parul ondulat sau cret este necesara folosirea unui sampon special pentru acest tip de par si, neaparat, o masca profesionala pentru hidratare. Stim cu toate ca parul cret este mult mai uscat decat cel natural, asadar, hidratarea este obligatorie.
tunsori-in-scari-par-ondulat
Pentru a-ti aranja parul fara prea multe batai de cap, aplica dupa spalare, spuma pentru volum.

Pentru aspect, dupa aplicarea spumei in par, incearca sa-l usuci cu foehnul, cu difuzorul atasat.

Efectul difuzorului este minunat, obtinandu-se o bucla naturala usor mai stransa decat in mod normal.

Tunsorile filate se potrivesc de minune si daca ai un par drept. Alege o linie clasica, dreapta pana la baza maxilarului sau pana la urechi.
jennifer lopez
Varfurile destul de filat tunse se pot aranja foarte usor apoi. Foloseste spuma dupa spalarea parului si coafeaza-l apoi folosind o perie rotativa. Il vei usca si indrepta in acelasi timp.

Pentru hidratarea si aranjarea eventualelor suvite rebele, aplica putin ulei de argan la varfuri.

No comments:

Post a Comment